Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

 

HIRDETMÉNY ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

 

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2024

 

A hírek menüpontba felkerült a 2024 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

Tisztelt Szülők!

 

Óvodánk, a Tündérkert Tagóvoda, parkos, autóval és busszal is könnyen megközelíthető, de átmenő forgalomtól mentes helyen, Bp.1214 Szabadság u.14/a szám alatt egy zsákutcában található. Udvarunk tágas, az uniós normák szerint felújított és sok zöld felülettel rendelkezik.

Intézményünk 6 csoportos, melyből 3 csoportban vegyes, 3 csoportban közel azonos életkorú gyermekeket nevelünk.

Tagóvodánk beszédfogyatékos, és egyéb pszichés fejlődési zavarral küzdő sajátos nevelési igényű gyermekeket integrál, nagy tapasztalattal rendelkező óvodapedagógusok, és szakemberek (logopédus, gyógypedagógus, pszichológus) segítik a gyermekek fejlődését.

Csoportszobáink jól felszereltek, a gyermekeket sokféle kreatív tevékenységre készteti. Fontos számunkra a játék kiemelkedő szerepének hangsúlyozása.

Pedagógusaink több éve ebben az óvodában dolgoznak, nagy tapasztalattal rendelkeznek és szeretettel várják azokat a gyermekeket, akiknek szülei bizalommal vannak irántunk.

Napi tevékenységeinket az évszakokhoz kapcsolódó hagyományőrző programjaink gazdagítják: újonnan érkező gyermekek fogadása, gyermekek születésnapi köszöntése, Apák napi sportnap, szüreti mulatság, Állatok világnapja, Márton napi népszokások, Mikulás ünnepség, karácsonyi ünnepség, farsangi mulatság, Víz világnapja, Húsvét, Föld napja, Anyák napi köszöntés, Madarak, és Fák napja, évzáró műsor, iskolába menők búcsúztatása, alapítványi családi nap és az óvodai bábcsoport évszakokhoz kapcsolódó előadásai. Ősszel és tavasszal fél, illetve egész napos kirándulásokat szervezünk.

Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendtek fakultatív programjaink is: ovifoci, néptánc, birkózás, akrobatikus rock and roll.

Nagy örömmel tölt el bennünket, ha a családok újra minket választanak kisebb gyermekük számára. Büszkék vagyunk rá, hogy óvodás gyermekeinket képességeik fejlesztésével felkészítjük az iskolára, ahol nagyon jól megállják a helyüket.

Célunk, hogy a hozzánk járó gyermekek egyszeri és megismételhetetlen, boldog gyermekkorát támogassuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a mindennapi mozgás- és anyanyelvi fejlesztésre, melyekhez gazdag eszközkészlettel rendelkezünk.

Mivel kiemelkedően fontosnak tartjuk ezt az óvodáskori életszakaszt, ezért nagyon fontos számunkra a gyermekek egyéni képességeinek figyelembe vétele és ezek mentén nevelésük, fejlesztésük.

Nálunk mindazt megtalálja, ami gyermeke kiegyensúlyozott, nyugodt fejlődéséhez szükséges.

 

További kérdéseikre szívesen válaszolunk: szabadsag1@csepelgszi.hu email címen, vagy  a 427-07-11 es telefonszámon.

 

 

Kövess minket