Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

 

HIRDETMÉNY ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

 

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2024

 

A hírek menüpontba felkerült a 2024 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

FELÚJÍTÁSOK

 

 

A tagintézmény felújításának munkálatait Budapest XXI. kerület Önkormányzata, illetve a

Napfény Alapítvány támogatta.

 

 

  • 2005-ben az óvodában részfelújítások történtek, melynek keretében kibővült és akadálymentessé vált az intézmény. A bővítésnek köszönhetően liftet, torna szobát, tárgyaló helyiséget építettek, kiszélesítették az ajtókat, egy síkba hozták a járófelületeket.

 

  • 2015 nyarán korszerűsítették az épületet. Ablak cserék, tető felújítás, külső szigetelés, festés, fűtés korszerűsítés valósult meg, minden csoportszobában új radiátor burkolatok készültek. A logopédiai, pszichológiai, és SNI ellátáshoz, fejlesztésekhez külön szobák állnak rendelkezésre. A megürült gondnoki lakást a tavalyi év során felújítottuk. Itt kialakításra került két újabb fejlesztőszoba továbbá a pedagógusok számára egy kis étkező helység.

 

  • 2013-ban az alapítvány támogatásával sikerült a gyermekek öltözőszekrényeit lecserélni.

 

  • 2016-ban szőnyegek cseréltünk valamennyi csoportban.

 

  • 2019 új fejlesztő szoba kialakítása, annak felszerelése, kiskonyha kialakítása a gyermekekkel történő közös sütésekhez, egyéb konyhai tevékenységekhez.

 

  • 2014 őszén új udvari játékokat vehettek birtokba a gyerekek, melyhez anyagi támogatást és társadalmi munkát is felajánlottak a szülők. A felújítások folytatódtak 2018-ban, amikor is az udvar teljes átalakítására került sor. Az udvari játékokat korszerűsítették és olyan játékok is bekerültek, amikkel az SNI-s gyermekek is könnyebben tudnak játszani. Kaptunk két új mászókát, kis faházakat, napvédővel ellátott homokozókat, mókuskereket, trambulint. Az épület oldalában lévő üresebb részre tették az egyik mászókát illetve annak oldalába került egy érzékelő ösvény. Az udvarra telepítettek két ivókutat is.

 

  • Minden évben mozgásfejlesztő eszközök/játékok frissítése

 

Kövess minket