Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

 

HIRDETMÉNY ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

 

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2024

 

A hírek menüpontba felkerült a 2024 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

Felújítások

 

 

 

A Jupiter Tagóvoda épülete az elmúlt években több felújításon, korszerűsítésen átesett, megszépült.

2015-ben a Széchenyi Terv kereteiben energetikai felújítás történt, melyben nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés, tető és homlokzati hőszigetelés munkálatai valósultak meg.

2016-ban tagóvodánk udvara és játszóeszközei kerültek felújításra a Fenntartó megbízásából a Csepeli Városgazda Zrt. kivitelezésében. A kertben locsolórendszer került kiépítésre, a növényzet gazdagítása mellett. Kiépítésre kerültek kerékpár pályák, életkori sajátosságoknak megfelelő játszóvárak, mérleghinták, homokozók, melyeket árnyékolók fognak közre. Udvarunkon kiépítésre került még egy többfunkciós rendezvény/focipálya és egy kerti pancsoló gumitégla burkolattal.

Szintén a 2016-os évben óvodánk épületében felújításra került az előtér, a folyosó és a gazdasági bejárat burkolata, mely által, balesetmentessé vált ezen területeken a közlekedés.

Az Egyesített Óvoda vezetése minden nevelési évben biztosítja a biztonságos működéshez szükséges tárgyi feltételeket (mosógép, porszívó, tűzhely, hűtőszekrény cseréje; gyermek ágyneműk és huzatok cseréje).

Óvodánkat támogatja továbbá a JÁTÉKSZIGET 98 ALAPÍTVÁNYUNK, mely létrejötte óta a Jupiter Óvodában járó gyermekek egészséges, optimális fejlődéséhez és fejlesztéséhez biztosít eszközöket.

Kövess minket