Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Közelgő események

Nincsenek következő események.

Hírek

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

A hírek menüpontba felkerült a 2021 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753
Kövess minket

Különlegességeink

 

Szeretettel köszöntjük abból az alkalomból, hogy a Festő tagóvoda honlapját olvassa. 1977- ben létesült óvodánk Csepel egyik legnagyobb lakótelepe és egy családi házas övezet határán, önkormányzati fenntartású intézményként működik.

6 gyermekcsoportunkban, évente 150 gyermeket nevelünk. A csoportok szervezésénél figyelembe vesszük a szülők kérését, valamint az egészséges csoportösszetétel kialakítását a kor, a nemek, és a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek arányára tekintettel.

 

A szabad óvodaválasztás jogával élve egyre több szülő kéri gyermeke felvételét a kerület távolabbi pontjairól és a régióból egyaránt óvodánkba. A gyermekek túlnyomó többsége azonban a szomszédos lakótelepen él.

Az óvoda iránti bizalmat elsősorban annak köszönhetjük, hogy a gyermekek szívesen, örömmel járnak hozzánk, jól érzik magukat közösségünkben, fejlődésükkel a szülők elégedettek. Nevelő munkánk színvonalát, óvodapedagógusaink felkészültségét szintén jónak minősítik. Értékelik az óvoda nyitottságát, a családokkal kialakított közvetlen és sokrétű kapcsolatrendszerünket. Vonzónak tartják az egész óvodát átható derűs, családias légkört, az esztétikus, barátságos és otthonos környezetet, az óvoda ideális feltételrendszerét.

A családi nevelést kiegészítve korrekt partneri együttműködéssel kívánjuk kitűzött céljainkat elérni, feladatainkat megvalósítani.

Bízunk benne, hogy programunk tükrözi szándékainkat!