Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

 

HIRDETMÉNY ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

 

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2024

 

A hírek menüpontba felkerült a 2024 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

Vár a Fenyves!

 

Óvodánk kertvárosi övezetben a Tamariska dombon található. Négy vegyes életkorú csoportunkban, lehetőség van arra, hogy a testvérek és a barátok együtt nevelkedhessenek. Családias légkörben közösen szervezzük ünnepeinket, alakítjuk hagyományainkat.

Miért jó nálunk gyereknek lenni? Színes, hangulatos csoportszobák és élményekkel teli foglalkozásokon gazdagítjuk a gyermekek tudását. Leendő óvodásainkat megújult játszó udvarokkal várjuk. A mindennapok során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyermekeink megismerkedjenek az informatikai eszközökkel és biztonsággal tudják azt használni. Immár második éve veszünk részt versenyeken. Olyan nyitott, kiegyensúlyozott gyermekeket szeretnénk nevelni, akik gazdag élményprogram birtokában, pozitív érzelmi háttérből indulva, jó problémamegoldó képességgel rendelkeznek, önállóan tudnak cselekedni, nyitottak a szépre, szeretik, óvják környezetüket. Pedagógusaink innovatívak, szakmailag felkészültek és gondoskodóak a mindennapok során. Kiemelt figyelmet fordítunk az iskolába készülő gyermekek megfelelő felkészítésére, így két hetente , két óvodapedagógussal alvás időben komplex módon, mikrocsoportos formában fejlesztő foglalkozásokat tartunk számunkra.

Fontosnak tartjuk, hogy tudományosan megalapozott ökológiai szemléleten alapuló ismeretszerzéssel alakítsuk a gyermekek világáról alkotott képét, környezettudatos magatartását, ismereteket nyújtsunk a fenntartható fejlődésről, az energiatakarékos felhasználásról. Az óvodai életbe szervesen illesztjük be a természet megismerésére irányuló tevékenységeket, a rendszeres sétákat, a természetjárást, s ezzel irányt adunk a környezetvédelmi szemlélet alakításának a csalások felé is. Minden „Zöld” jeles nap alkalmával, nyílt napot tartunk, ahol a szülők gyermekeikkel együtt vehetnek részt a játékos feladatokban.

Kövess minket