Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

 

HIRDETMÉNY ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

 

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2024

 

A hírek menüpontba felkerült a 2024 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

Felújítások

 

Széchenyi 2020 Európai Uniós pályázat részeként óvodánk épületének 2015 nyarán külső szigetelése, festése, nyílászárók teljes cseréje megtörtént.

2016 tavaszától sor került az óvoda udvarának teljes felújítására, illetve a Só barlang kialakítására. A felújított udvar, valamint a só szoba ünnepélyes átadása 2016. szeptember 12-én történt meg.

A felújítás során megtörtént az udvar burkolatának cseréje, fákat, növényeket telepítettek, új játékeszközöket kaptunk a régiek helyett, valamint felújították a homokozókat, ivó kutat, új játéktároló faházat építettek. A faház alatt kapott helyet a só szoba, mely egy feltárt második világháborús bunkerből lett kialakítva. A só szoba falát só téglák, valamint kisebb-nagyobb só tömbök borítják, a földet pedig finom szemű himalájai só borítja. Mindeközben az ideális páratartalmat egy párásító készülék szabályozza. A só szobának számos kedvező egészségügyi hatása van.

2017-ben a volt HSZI 6. számú főzőkonyhája helyén többfunkciós tornaterem kialakítására került sor. A felújítás során, a tornaterem mellett, helyet kapott egy fejlesztő szoba is az SNI és a BTMN-es gyermekek hatékony fejlesztésének támogatására.

Az elmúlt években kisebb munkálatok történtek: csoportszobák parkettázása, festés, burkolás

Kövess minket