Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Közelgő események

Nincsenek következő események.

Hírek

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

A hírek menüpontba felkerült a 2021 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753
Kövess minket

Felújítások

 

Széchenyi 2020 Európai Uniós pályázat részeként óvodánk épületének 2015 nyarán külső szigetelése, festése, nyílászárók teljes cseréje megtörtént.

 

2016 tavaszától az óvoda udvarának teljes felújítására került sor, illetve a Só barlang kialakítása. A felújított udvar, valamint a só szoba ünnepélyes átadása 2016. szeptember 12-én történt meg.

 

A felújítás során megtörtént az udvar burkolatának cseréje, fákat, növényeket telepítettek, új játékeszközöket kaptunk a régiek helyett, valamint felújították a homokozókat, ivó kutat, új játéktároló faházat építettek. A faház  alatt kapott helyet a só szoba, mely egy feltárt második világháborús bunkerből lett kialakítva. A só szoba falát só téglák, valamint kisebb-nagyobb só tömbök borítják, a földet pedig finom szemű himalájai só borítja. Mindeközben az ideális páratartalmat egy párásító készülék szabályozza. A só szobának számos kedvező egészségügyi hatása van.

 

2017-ben Tornaterem kialakítására került sor a volt HSZI 6. számú főzőkonyhája helyén. A tornaterem  mellett egy fejlesztő szoba is helyet kapott a felújítás során.