Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2023

 

A hírek menüpontba felkerült a 2023 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

Étkezési Információk

 

Kedves Szülők!

 

A gyermekek részére az óvoda háromszori étkezést biztosít. (reggeli, ebéd, uzsonna)

Orvosi igazolás és javaslat alapján az óvoda étkeztetését ellátó élelmezési vállalat biztosítja az étel érzékeny gyermekek ellátását.

  1. Étkezési személyi térítési díjat fizető gyermek szülei esetében:

Az étkezési személyi térítési díj befizetésével történik az adott hónapra a gyermek számára az étkezésmegrendelése.

Étkezési személyi térítési díjat csak a meghatározott napokon fogadhat el az óvoda! Az étkezési személyi térítési díj befizetésére pótbefizetési napot köteles az óvoda kijelölni.

A személyi térítési díjak beszedése havonta egy alkalommal, előre meghatározott napon történik a kötelezett szülő által választott módon:

  • Készpénzzel: a tagóvoda- vezető által kijelölt személynél (általában óvodatitkár, gazdasági ügyintéző). A befizetés napjáról, a fizetendő térítési díj összegéről faliújságon kap tájékoztatást a szülő
  • Átutalással: a kötelezett szülő által Nyilatkozatban megadott elektronikus elérhetőségen (e-mail cím) küldünk tájékoztatást a befizetés határnapjáról, a fizetendő térítési díj összegéről. Átutalással történő teljesítés esetén kérjük a befizetést igazoló dokumentum visszaküldését az óvoda elektronikus levélcímére, illetve nyomtatva az óvodatitkárnak átadni a befizetés határnapja előtt.

2/ Ingyenes étkezésben részesülő gyermek szülei esetében:

A személyi térítési díj beszedésére kijelölt napon, „Megrendelő lap” kitöltésével igényli meg a kötelezett szülő az adott hónapra az étkezést a gyermek számára.

Kövess minket