Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

 

HIRDETMÉNY ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

 

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2024

 

A hírek menüpontba felkerült a 2024 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

Eddigi eredményeink, jövőképünk

Informatikai fejlesztések

Az óvodák elavult informatikai  eszközparkja szükségessé tette, hogy az intézmények korszerű eszközöket igényeljenek, egyrészről a mindennapi feladatainak ellátásához, másrészről pedagógiai-szakmai munkájuk végzéséhez.

 

A szervezeti átalakítás kapcsán az óvodák kéréseiknek megfelelően korszerű informatikai eszközöket kaptak az Önkormányzat támogatásával,  melynek egy részét  2015.08.12-én ünnepélyes keretek között vehettek át.

 

Felújítások

A Csepeli Önkormányzat, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda Intézményvezetőjével közösen kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél szebb, színvonalasabb, környezetet biztosítson óvodásaink számára.

 

2014.júniusa és 2015 szeptembere között zajlottak le az ” Épületenergetikai fejlesztés három csepeli óvodában” valamint az ” Épületenergetikai fejlesztés három csepeli nevelési intézményben ” nevű projektek. Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében  a beruházások támogatása 85% – os volt, amelynek az összköltsége közel 400 millió forint. Ennek  keretében 6 tagóvodában történt meg a nyílászárók  cseréje, valamint a fűtéskorszerűsítés, tető-és homlokzati hőszigetelés.

 

A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. munkatársaival együttműködve folyamatos az óvodákban a karbantartási, javítási feladatok ellátása.

 

Az Önkormányzat  nagyszabású fejlesztésekkel megkezdte az EU biztonsági előírásoknak megfelelően, a játszóudvarok korszerűsítését is.

 

A Csepeli Gyermeksziget program keretében, a Csepeli Önkormányzat 2015-ben az Erdősor, Festő, Hétszínvirág és az Aprajafalva Tagóvoda játszóudvarait varázsolták újjá.

 

A tavaly elkezdett fejlesztés folytatásaként 2016-ban 186 millió forinttal támogatja az óvodaudvarok teljes körű felújítását. (Tündérkert, Tátika, Jupiter, Szúnyog és a Szarka Tagóvodákban)

 

Kövess minket