Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda
Hírek

NYILT NAPOK AZ ÓVODÁKBAN 2023

 

A hírek menüpontba felkerült a 2023 évi nyári nyitvatartási rend.

 

A hírek menüpontba került fel a Ovifoci és Néptánc tájékoztató!

 

A Hírek és a Szülőknek szól menüben találhatók meg a Tagovodák Körzethatárai!

 

A Szülőknek szól menü pontba feltöltésre került a tankötelezettség megkezdésének halasztására vonatkozó szülői tájékoztató.

 

Elérhetőségek
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 110. OM: 034753

Bemutatkozunk

 

A Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda 2015.07.01- től tíz önálló intézmény összevonásával jött létre. Az egyesítést követően a bázis óvoda mellett 22 tagóvoda látta el kerületünkben az óvodáskorú gyermekeket. 2021 szeptemberétől új szerkezeti egységben az intézményvezetés irányításával a bázis óvoda és 20 tagóvoda egysége képezi a Csepeli Csodakút Egyesített Óvodát.

Az intézményvezetésen az intézményvezető mellett, általános-tanügyi-SNI ellátásért felelős helyettesek, szakmai tanácsadók, koordinációs tanácsadó, általános-munkaügyi-gazdasági, tanügyi titkárok, ügyéntéző koordinálják a bázis, illetve a tagóvodák működését, szakmai munkáját.

A tagóvodákban a tagóvoda – vezető irányítása mellett folyik a nevelő-oktató munka, az Egyesített Óvoda Pedagógiai Programjára épülő, helyi sajátosságokkal kibővített Kiegészítő Pedagógiai Program alapján.

Egyesített óvodai szinten a fenntartó támogatásával számos, hagyományos program, és külön foglalkozás színesíti a ránk bízott gyermekek hétköznapjait, mint például Mikulás Kupa, Bozsik fesztivál, Közlekedésbiztonsági projekt, Környezetvédelmi találkozó, Pünkösdi Örökség, Ovifoci, Néptánc, Birkózás …stb.

A helyi sajátosságoknak megfelően tagóvodai szinten, ünneppel, ünnepéllyel, hagyománnyal, családos rendezvénnyel bővülnek a programok.

A bázis óvoda és tagóvodáink bemutatkozása a honlapon a tagóvodáink menüpont alatt, az adott óvoda rólunk címszó alatt olvasható.

Kérjük keresse meg Tagóvodáink menüpontját!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

www.csepel.hu

Kövess minket